Bavaria Vision 42 Zeilboot

Basis informatie

Advertentienummer: 370584
Prijs: € 199.500
Maandprijs: klik hier
Soort: Zeilboot
Materiaal: polyester
Merk: Bavaria
Type: Vision 42
Aantal Pk's: 0
Bouwjaar: 2014
Ligplaats: marina muiderzand, marina muider
Lengte/breedte/diepgang: 12.80 x 4.05 x 2.07m

Deze advertentie Afdrukken Bavaria Vision 42 Advertentie Afdrukken

Contact opnemen met de adverteerder

Bavaria Vision 42

Te koop: z.g.a.n. Bavaria VISION 42. Zeer netjes onderhouden en weinig mee gevaren. Aan luxe en comfort zal het niet ontbreken!
De VISION 42, de meest populaire Bavaria op dit moment op de Nederlandse wateren, is een uniek schip in haar klasse. Deze 42 voeter is ontworpen voor een heel andere doelgroep dan je normaal gesproken van Bavaria zal verwachten. Waar de CRUISER-serie is ontworpen om met zoveel mogelijk mensen aan boord te kunnen verblijven, is de VISION het tegenovergestelde. Hier gaat het om zoveel mogelijk comfort en luxe en dat alles voor jezelf en je zeilpartner(s). Met haar twee grote slaaphutten en twee natte cellen is het een tweede huis op het water. En komen er gasten aan boord? Ook voor hen zal het aan luxe niet ontbreken.
Opzoek naar een Vision 42 die haar eerste vaaruren al gemaakt heeft en klaar ligt om er direct mee weg te varen? Dit is uw kans!
Gaudium, is van de eerste eigenaar en deze heeft hier alleen zelf mee gevaren. Niet veel, er staan 80 uren op de motor en ook de gemaakte zeemijlen zijn weinig voor een schip uit 2014. Hiermee is ook gelijk duidelijk waarom het schip weg gaat: de eigenaar heeft er helaas te weinig tijd voor. Sinds de oplevering in 2014 heeft het schip een vaste ligplaats gehad in Medemblik waar zij ook professioneel onderhouden is. Begin dit seizoen is de laatste motorbeurt uitgevoerd.
Als we kijken naar de uitrusting van deze Vision heeft de eigenaar er voor gekozen om zoveel mogelijk comfort te combineren met performance. Dat zie je terug in bijvoorbeeld de combinatie van een rolgrootzeilinstallatie, High Tech zeilen, diepstekende kiel en elektrische lieren.
Wat is er voor de rest aanwezig op deze VISION 42 "Gaudium"? O.a. de volgende opties:- Volvo Penta D2-55 motorupgrade;- Boegschroef SE100;- Garmin tridata, stuurautomaat, marifoon, kaartplotter;- Elektrische lieren midden in de kuip;- Elektrische ankerlier 1.000W;- Buiskap + kuiptent;- Teak op de kuipvloer, kuipbanken en het zwemplateau;- Webasto heteluchtverwarming met openingen in de salon, hutten en natte cel achter;- Warmwaterboiler 20L;- Magnetron;- Extra watertank.
Voor de complete lijst met opties kunt u ons een e-mailtje sturen. Natuurlijk kunt u ook het schip bezichtigen op onze locatie in Marina Muiderzand, Almere.

kenmerken
Advid: 370584
€ 199.500
Zeilboot
polyester
Bavaria
Vision 42
1 volvo penta 0 Diesel
2014
marina muiderzand, marina muider
12.80x4.05x2.07m
0515-433390
Contact opnemen met de adverteerder

Contactgegevens verkoper

Jansma Jacht BV

Bedrijf

Jansma Jacht BV

16
AANTAL JAREN ACTIEF OP BOTEN.NL

Biedingen


Er kan geboden worden op deze advertentie.
Doe een Bod!