Funmaxx Watersports

Artikel - Funmaxx WatersportsArma Watersport in Enkhuizen krijgt een ander en toch vertrouwd gezicht. Want na zes jaar komt er een samenwerkingsverband met Funmaxx Watersports Lelystad. Begin 2009 is deze samenwerking die achter de schermen al 2 jaar bestond nu dan officieel beklonken en gaat Arma watersport met dezelfde medewerkers over in Funmaxx Watersports ook krijgen ze daarmee het dealerschap van de alom geprezen Yamaha buitenboordmotoren. Funmaxx Watersports heeft al een grote vestiging in Lelystad waar ze u ook kunnen voorzien van een totaalpakket voor de watersporter.

Vooralsnog blijft de vestiging in Enkhuizen op de molenweg 3b, vanuit deze locatie waar onze showroom gevestigd is kunnen wij uw bedienen met een totaal pakket voor de watersport liefhebber dit houd o.a. dat wij hier vandaan de al bekende Arma boats blijven verkopen, ook kunnen wij u nu voorzien van nieuwe Yamaha buitenboordmotoren, allerlei soorten accessoires waaronder ook de Yamaha lijn met waterskies, wakeboarden, funtubes, wetsuits, zwemvesten, Yamalube olie, trailers, binnen en buitenstalling. Ook hebben wij altijd gebruikte motoren met garantie op voorraad zowel in Lelystad als Enkhuizen. Tevens zijn wij er voor onderhoud en reparaties van alle merken buitenboordmotoren en werken wij met gecertificeerde monteurs. Wij zijn nog op zoek naar een ruimere lokatie met een grotere showroom en werkplaats tot die tijd zullen wij ook diverse werkzaamheden die in Enkhuizen aangeboden worden in onze vestiging in Lelystad uitvoeren.

Funmaxx watersports heeft in haar programma diverse bekende polyester, rubber en aluminium bootmerken waaronder Zodiac, Bombard, Roughneck, Rib-eye, Apex, Crescent, Ranieri, Marvel, Bleustar, en Marine en Linder Aluminium boten. En diverse type`s Arma Boats. Ook zijn wij dealer van de bekende Yamaha generatoren, diverse merken fluister/elektra motoren en C-tek druppelladers. Ook vanaf dit jaar kunt u terecht in onze vernieuwde online shop. www.funmaxxwebshop.nl

Funmaxx watersports levert de al om bekende Yamaha buitenboordmotoren van 2.5 tot en met de geweldige 350 Pk V8. ook zijn er dit jaar wederom enkele modellen geheel vernieuwd hadden we vorig jaar de nieuwe F9.9pk, F15pk, F20pk en F350 pk dit jaar zijn daar weer enkele stukjes verfijnde techniek bij gekomen zoals de nieuwe F30 en F40 pk injectiemotoren met een verbluffende prestatie ook heeft Yamaha hier als eerste een YCOP- antidiefstal systeem op gebouwd. Op deze nieuwe injectie motoren past ook Yamaha`s nieuwste LAN systeem dit betreft een dubbele digitale meterset die functioneert als een boordcomputer. Tevens zijn er dit jaar 2 vernieuwde grote jongens bij gekomen de F225 en de F250 dit zijn voor de snelle watersporter geliefde buitenboordmotoren vanwege hun machtige acceleratie, enorme prestatie en krachtige midden gebied. Deze soepele v6 motoren zijn stil en koppelen een machtige prestatie aan een laag brandstof verbruik.

U bent van harte welkom op beide locaties in Enkhuizen of Lelystad of op www.funmaxx.nl

Facebook Comments "Funmaxx Watersports"
                         my-ip