Bubbels en Jets

Artikel - Bubbels en JetsSpecialist in Buitenspa, Sauna en Badkamers Aan de A1 bij Enter kun je de 2000m2 showroom van Bubbels en Jets eigenlijk niet missen. Deze geheel op buitenspa’s, sauna’s en badkamerinrichting toegespitste onderneming heeft met tientallen opstellingen in deze disciplines genoeg te bieden voor een weloverwogen keuze. De showroom verdeeld zich over twee verdiepingen en is vooral sfeervol ingericht. Je kunt er gemakkelijk verdwalen en iedere keer weer verrast worden door weer een heel andere stijl. Modern en klassiek met veel rondingen of juist superstrak lopen door elkaar heen. De topmodellen springen het meest in het oog waarmee de indruk zou kunnen ontstaan dat er alleen mogelijkheden zijn met een ruim budget. Dat is echter niet het geval. Ook voor kleine ruimtes heeft Bubbels en Jets een aantal innovatieve oplossingen opgesteld.

Leuk zo’n buitenspa maar hoe voelt dat nu eigenlijk. Is een stoomdouchecabine wel iets voor mij. Of zou ik misschien toch meer aan een klassieke sauna hebben. Zomaar wat vragen die door je hoofd kunnen spelen bij het zien van zoveel mogelijkheden. Bubbels en Jets heeft daarop bedacht een afdeling in te richten met diverse cabines, een spa en een whirlpool waarboven een indrukwekkend woud aan douchekoppen. Inderdaad, met kan hier testen hoe een installatie in de praktijk functioneert zodat er geen teleurstellingen achteraf ontstaan.Tevreden klanten is al 12 jaar het streven van Bubbels en Jets. Dat heeft te maken met een goed advies maar minstens net zoveel met een goede installatie en nazorg. Bubbels en Jets werkt nauw samen met een ter zake kundig bouwbureau en doet daarnaast ook veel installatiewerk zelf. Maar ook de zelfbouwer kan terecht. Alle technische gegevens, tekeningen en praktische adviezen van vakmensen zijn beschikbaar om tot het beste resultaat te komen.

Dat resultaat heeft veel met de gezondheid van lichaam en geest te maken. Zowel een sauna als een spa of een stoomdouche zorgen met het afwisselen van warm en koud voor de afvoer van afvalstoffen, het verhogen van de weerstand, verlichting van spierpijn of gewrichtsaandoeningen en het vrijmaken van de luchtwegen.Naast Bubbels en Jets zal medio dit jaar DirektBad haar deuren openen, een initiatief van dezelfde onderneming. Waar de showroom van Bubbels en Jets vooral veel sfeer heeft waarin de topmodellen goed tot hun recht komen, richt DirektBad zich wat meer op trendy badkamers met daaromheen veel accessoires. Lekker laagdrempelig en toegankelijk voor een jong publiek.

Voor meer informatie:
Vonderweg 28B
7468 DC ENTER
Telefoon: 0547-384000
Telefax: 0547-384350
E-mail: info@bubbelsenjets.nl

Facebook Comments "Bubbels en Jets"
                         my-ip