Zar 73 Skydeck Ribs en Inflatables

Basis informatie

Advertentienummer: 402959
Prijs: € 59.900
Maandprijs: klik hier
Soort: Ribs en Inflatables
Materiaal:
Merk: Zar
Type: 73 Skydeck
Aantal Pk's: 0
Bouwjaar: onbekend
Ligplaats: Veldhoven
Lengte/breedte/diepgang: 7.35 x 0.00 x 0.00m

Deze advertentie Afdrukken Zar 73 Skydeck Advertentie Afdrukken

Contact opnemen met de adverteerder

Zar 73 Skydeck

In Italië wordt de ZAR 73 SKYDECK ook wel liefkozend "mini - Yachtino" genoemd. Aan de hand van de mogelijkheden en uitrusting is het niet moeilijk te vergeten dat het hier om een gemakkelijk trailerbare RIB gaat met alle voordelen van een ZAR en meer...
De ZAR 73 SKYDECK biedt, bij een totale lengte van 7.30 meter, een cabine met een ruim 2 persoonsbed.
In de afsluitbare badkamer vindt u een toilet*, douche*, wastafeltje en alle uitrusting die u van een echte badkamer mag verwachten.
De wanden van de cabine zijn afgewerkt met beklede zij - en plafondpanelen waar LED spotlights in zijn gemonteerd Aan beide zijden bevinden zich openschuifbare ramen voor optimale ventilatie. De toegangsruimte van de cabine biedt stahoogte voor een persoon van gemiddelde lengte.
Achter in de kuip bevindt zich de dinette in "U" vorm met comfortabele zitbanken voor 5 personen. De dinette kan snel en eenvoudig worden omgetoverd tot een ruim zonnedek of een zitbank waar 4 personen veilig en comfortabel meevaren. De verhoogde bestuurders zitbank biedt uitstekend overzicht. In de kuip vindt u ook de keuken met koelkast*. De gootsteen en het gasstel* tovert u moeiteloos van onder de bestuurderszitbank tevoorschijn. In de vele bergruimtes vindt alle uitrusting een veilige plaats.
Bovenop de cabine bevindt zich het (voor) zonnedek tussen de twee robuuste r.v.s. handgrepen. Achterop de boot, de roll-bar (met navigatie verlichting en hoorn) waar de Bimini zonnekap* of de optionele nacht (canopy) tent aan vast gemonteerd kan worden. Op het zwemplateau achteraan de boot, bevindt zich de zwemtrap zodat u na een verfrissende duik weer gemakkelijk aan boord kunt komen. De stuurboord zijde van het zwemplateau is uitgerust met een inschuifbaar gangboord* om veilig in te stappen als de boot achterwaarts aan een steiger of kade ligt. Voor in de boeg bevindt zich het ankervak met de mogelijkheid een elektrisch ankerlier te plaatsen.
Let op *Uitrusting kan verschillen per uitvoering of optioneel zijn.

De 73 Skydeck is mogelijk met een inboard of een outboard.

kenmerken
Advid: 402959
€ 59.900
Ribs en Inflatables

Zar
73 Skydeck
0 0
onbekend
Veldhoven
7.35x0.00x0.00m
040-2539063
Contact opnemen met de adverteerder

Contactgegevens verkoper

van der Sanden Watersport

Bedrijf

van der Sanden Watersport

8
AANTAL JAREN ACTIEF OP BOTEN.NL

Biedingen


Er kan geboden worden op deze advertentie.
Doe een Bod!                         my-ip